Bra flyt

Slog upp ögonen kvart i 7 imorse och kände mig klarvaken för några sekunder. Nånting långt där inne visste väl att det var dags att vakna. Nu har jag iaf fått min gamla tandlagning nerslipad så nu ska det förhoppningsvis vara fritt fram att äta gelebjörnar utan den där otroliga smärtan när man tuggar. Blev även rekomenderad att skaffa bettskena. Dog lite när hon berättade att en hållbar kostar 200€. Tur nog kan man köpa en i gummi för 60€, dock gnisslar man sönder den. Men den ska väl funka ett tag iaf.
För övrig har jag 2 praktikplatser på gång som låter intressanta med textilier och produktfoto som exempel på vad de kan innebära. Det blir nog en bra vår.
Nu borde jag ta tag i något vettigt medans det flyter på men att ligga på sängen och kolla film lockar mycket. Sov en aning för lite inatt.

270213

Kvällsmål och mat program på tv4. Inte så illa. Imorgon ska jag till tandläkaren och nu först börjar tressen smått komma. Inte heller van att kliva upp kl7 på morgonen och sedan ha en massa dötid i stan då jag har ams först klockan ett. Jag har iaf möte med ungdomslotsarna där emellan. Av nån anledning gillar jag att gå dit, de/hon hjälper en mycket med att bolla fram ideer och skriva peronligt brev. Sånt där om jag själv är dålig på.

D7100

 
Oh no. Nikon släpper snart en uppdatering på D7000, den jag har suttit och funderat på. Ja nu hinner man ju inte samla pengar innan de plockar bort den gamla från försäljning. 
D7000 kostar typ 700€ för huset medans D7100 går på typ 1300€ på cyberphoto.
Skulle jag kunnat betala bort min dator så skulle jag kunna ta en kamera på avbetalning så skulle mamma få tillbaka sin.