Den måste passa!

Det fina med djur är att de kan förgylla ens dag. Mongo skulle bestämt klämma ner sig i vår fruktkorg (den stod tom) Det är något speciellt med den då Kotten försökte sig på samma sak förra året. Men han fick inte plats, nu har han växt till sig så det skulle vara omöjligt för han att ligga sådär i den.

310113

Sista dagen på januari, ett steg närmare våren. Idag ska jag iaf in till stan på möte. Sedan borde jag ringa tandläkaren. Det är jätte viktigt att man tar hand om sina tänder! Man kan dö till påföljder av dålig tandhygien, eller ja, inflamation kanske. Om man har riktig otur. Men nu ska jag inte vara sån. Jag har ont i en tand som jag lagade sist och man ska ju inte behöva ha sådana problem så därför ska jag boka tid. Borde göra mig i ordning men myser med katten istället.

300113

Har lyssnat på cd bok, för ovanlighetens skull och målat med blyerts. När den blir klar ska jag hänga upp den på väggen. Om det nu finns en ledig vägg... Jag vill iaf ha något jag målat själv upphängt så då får man helt enkelt fixa det. Hade egentligen velat städa men ställa sig med dammsugeran i vardagsrummet är ingen bra idé när hjärtat jobbat natt.