The ugly truth

 
Något jag inte förstår är hur folk kan vara så kritiska mot sånt här. De vill ha bättre källor, har läst lite om ämnen som blivit förbjudna, "folk har ju använd sånt här i många år" osv...
Men hallå, cancer, astma, allergier, autoimmuna sjukdomar bara ökar, flickor kommer i puberteten allt tidigare och pojkar får svårare att fortplanta sig. Vad kan allt detta bero på? Skönhets produkterna man har hemma innehåller cancer och allergi framkallande ämnen, är hormonstörande och kan utveckla sjukdomar. Och hur vet jag det? Jag har läst innehållsförtäckningen och läst på vad det är för ämnen som står där. Många av dessa ämnena finns det inte ens någon forskning på. Vem vet vad som händer när vissa av de skadliga ämnena blandar sig med andra, vad leder de till för reaktion?
 
Jag fick ett wake up call i vintras när jag en helt vanig kväll fick en allergisk reaktion och den var inte liten heller. 
Från låren och upp till hjässan var jag full med nässelutslag, det var ingen rolig händelse.
 
1

Onsdag sista Juli

Idag blev det smakbyn för första gången. Helt ok mat. Eller min fiskrätt var lite av det extra medans köttbullarna bara var helt vanliga "hemma gjorda" enligt de andra. Borde prova middagsmat någon gång då detta bara var lunch, borde väl finnas något annat på menyn då.
Var även en snabbis till skroten och fyndade ett handtag/lås till mitt handskfack. Från och med nu får det endast användas med största försiktighet ^^ Tydligen går de lätt sönder.
 
Nu blir det till att laga våfflor med rågsikt och mandelmjölk till mig medan de andra får helt vanliga.
 

Brandbilsmuseum

Var tänkt först att bli leklandet idag men när det visat sig att de flyttat allt utomhus och det regnar så blev det inget. Istället har vi kollat på gamla brandbilar. Även jag själv provade att sitta bakom ratten på några av dem. Borde haft med min systemkamera.