Lilla jul

 
Jag fick börja julpynta för sambon först nästa helg. Men när min mamma var på jakt efter en liten gran så ville ju jag med ha så nu står det en minigran med julkulor iaf inne. Det är trots allt lilla jul och första advent imorgon. Men jag kan vara snäll och plocka fram resten av allt pynt om en vecka.

Since I was young, I knew Id find you

M83s låt Midnight city brukar gå på repeat i min bil. Tyckte det var dags att leta lite nytt material och snubblade över denna. Kom och tänka på att jag är nog ingen riktigt komedi films person som jag försöker tro. 
Väljer jag film för en kväll så är det en action/sci fi som tilltalar mig mest. Ni sku bara veta hur många gånger jag tex sett på Transformers.
 

Dagens äventyr

Dagens mission var att hitta julkalender. Norra ålands matbutiker hade inte den jag var ute efter så jag blev tvungen att åka ända till stan. Den blev dyr. Men jag är nöjd. Passade även på att varva lite med bilen då det är så kul, hehe. Enligt mina beräkningar var det sista gången jag gör det i år då det troligtvis är halt nästa gång jag ska någonstans. Äventyra trafiksäkerheten ska man ju inte göra.