New in!

Detta är mina Åbo fynd. Blev hur glad som hellst när vi hittade Carlings på Skanssi köpcentrum av ren slump. Aldrig varit dit tidigare då vi alltid åker till mylly när vi är till Åbo. Men nu hade vi en trasig dator med oss som vi lämnade in till Anttila. Gissa om jag tvingar hjärtat att köra dit nästa gång -.^ 
Annars blev det en doftgran och mössa och vantar och ingen muminmugg :/ Jag väntar fortfarande på arbetslöshets stödet från ams och är inne på 6e veckan = pank. Får glädja mig med att de vill att man ska leva miserabelt för annars har inte de jobb.
 

Mission accomplished

Nu är den på plats, efter en hel dags arbete. Vårat sovrum är lite i minsta laget då den golvyta som finns är för svängrum av dörrar och lådor. Men det funkar. Nu är det bara resten av huset kvar att städa. Har blivit rätt så stökigt efter allt fix.
 
 

05:56

Sitter på skärgårdsfärjan med min första kaffe på kanske 4 månader. Eller 5? Jag är ingen kaffedrickare direkt. Men idag smakar det riktigt fint. Hade gärna fått sova lite till då jag sent igår kväll/snarare natt fick jag krypa runt i sovrummet efter katten som hade med sig en råtta. Kattluckan är inte så omtyckt alla gånger.