Bildbomb

Vi var till Smakbyn där de bjöd på mjöd och munkar. Det var ingen liten brasa de bjöd på heller.

Sista april!

Valborg är här. Plötsligt blev det sista april, snart blir det grönska och jag har bara 20 arbetsdagar kvar på museet. Jag har inte ens funderat på vad som händer sen fast folk har frågat mig. Det enda jag tänker på är sol och värme. Tänk vilken lycka det bringar. Fast idag känns det rätt så kallt. Men majbrasan ska väl värma lite ikväll, fast det är eldningsförbud. Traditioner sitter i rätt hårt. Men vi åker bort för att se på brasa och jag har sagt nej till den som ligger närmast (dit kommer det bara massa nötter). Jag gör hellre något roligare.
 
Vad tycks om mitt prinsess hår?

290414

Försökte pyssla med vår uteplats idag men det var för kallt. Jag överlevde inte ens 2 minuter innan jag flydde in igen och Mongo tyckte jag var en riktig mes. Det såg jag på honom. Men ligga inne på sängen med Kosmos och se på film var lite mer lockande (förlåt Mongo). Imoron ska jag vara med och röja (städa) vid Jan Karlsgården. Snälla säg att det blir bättre. 
 
På tal om gårdagens projekt så tog det inte allt för länga att lägga i 55st hårslingor helt själv. Borde ta och klippa in det med.