Dagens shopping/pakethämtning

Idag kom mina Quest bars från fitnesstukku. De är väldigt populära av vad jag sett på instagram så jag hoppas på att de är goda. Tog en av varje smak de hade på lager. Lite dyra kanske men ska endast ta av dem de dagar jag är aktiv. Annars har jag bara smakat proteinbarsen från Herbalife som är rätt ok, lite jobbiga att tugga bara och sedan de som heter Protein (banan och cocos är goda!) som finns i typ vanliga matbutiker.
Dessa köpte jag inne på H&M medan vi väntade på att wilma skulle blir klar på sin boxning.

More creative

Idag kom min Wreck this journal. Dock känns den så ny och fin så jag vill inte förströra den känns det som. Men jag måste. Bara katten slutat tvångsgosa med mig så ska jag utforska boken mer. Jag har sett ett par videos på grav3yardgirls youtube kanal på hur hon har gjort med denna bok så vet lite vad den innehåller för tasks. Är lite tveksam till att kleta mat i den...
Och en bild på mig idag för ovanlighetens skull.
 
 
4

Dagens fynd!

Jag är inställd på att ha en dålig vecka. Är stressad och lite i valet och kvalet om vad jag ska göra. Det blir ju vad man gör det till. Men trots det har jag kännt "fuck it" (kanske är ett uttryck som besktiver det rätt bra)
Jag grävde fram en tröja ur garderoben som jag glömt att jag har och drog iväg till stan med en stenklump under gasfoten. Och vet ni? Jag valde rätt dag till att gå på loppis! Hittade ett stort bord med ett berg av shyssta kläder till väldigt billigt pris. It made my day.
 
1