Veckans planer

Den här veckan ska vi renovera tvättstugan. Hittat jätte bra golv som ska läggas och sedan blir det lite reparationer av väggen. Blir inte nå större saker än så. Likadant är det med bilen. Shit vad den har börjat skramla D: Charmen med en rostig gammal Ford.


Kan man ta semester från livet?

Har fått höra att som 23 åring borde man leva livet och inte sitta hemma som plastmorsa rollen. Jag måste nog säga att det finns en poäng i det hela. Det är tuffare än vad folk verkar tro. Jag blir stressad av att se folk i min egen ålder skaffa familj och bygga hus. Det är som att livet rinner iväg mellan mina händer. När ska jag hinna göra allt det där roliga? Eller får jag skylla mig själv som hoppade in i vuxenrollen med stormsteg? Men vet ni vad, så är det faktikst inte. Redan långt innan har jag ställt upp och varit den stabila personen. När andra fick vara unga och hänga ute, ränna runt med moppe, gå in på krogen som nybliven 18 åring och resa runt så stod jag istället hemma och såg till att mina småsyskon fick mat i magen för ingen annan var kapabel till att göra det. Till och min syster Stella upplevde det så att det var jag som tog hand om henne. Det var jag som fick lära Liv toalettbestyren på egen hand för ingen annan fanns ju där. Det togs för givet att jag fixade saker och ting. Som tånåring borde inte jag måsta ha dragit det stora lasset. Inte blev det bättre heller att folk trackade ner på en och påstod att jag var autistisk. Nej, igentligen hade jag det bara tungt och försökte så gått jag kunde. Och vad har jag fått ut av det hela?
Tampas med hjärtklappning varenda dag, gnisslar tänder så jag får kronisk huvudvärk, bara en tickande klocka kan få mig att bli tokig och jag blir rasande när jag inte hittar saker jag hade i handen för 5 minuter sedan. Och man bara är så trött.
Utmattningssymtom så det bara visslar om det är vad det är. Kul liv. Karusellen bara fortsätter att snurra bara fortare och jag bara går och väntar på att den ska falla sönder. Vad gör man sen då när kroppen slutar fungera helt?
Det är tur att skallen fungerar som den ska på jobbet för hemma känns det bara kaos även om det inte syns på utsidan.
 

Keep my glass full until morning light, 'cause I'm just holding on for tonight

 Denna har blivit postad överalt typ. Till slut var jag tvungen att lyssna vad det var för nått. Nu kan jag inte sluta. Såå typiskt! Var typ likadant med Born to die.