310314

Sista dagen på mars, som jag har längtat. Finns det en segare månad? Nä. Har dreglat över diverse sport/jänke båtar och bilmärket Jaguar. Det är i dessa tider man skulle ha varit rik (när alla andra är fattiga, hihi) Men som det ser ut nu så blir det ingen egen båt i sommar. Istället får vi satsa på det där Pärnu som-jag-kommer-nojsa-om-ett-par-månader-till. Måste bara lösa det där att tjäna en slant pengar och lyckas få en vecka över till ledighet innan sommaren är över. Det borde väl gå? I need my vacation. 
 
På tal om annat så "skulle jag bara bleka lite fler slingor" men ångrade mig och velade och funderade och helt plötsligt var jag bara gul. Anände schwarzkopf L1+ som jag typ alltid hade förr men de tycks ha ändrat mer än bara förpackningen då jag upplevde stickande/brännande känsla vid blekning. Har inte reagerat på den förr. Jättesynd när de gör så. Petade i mig antihistaminer då det är tecken på allergireaktion.
 

Yellow hair, dont care


Bloggar mer imorgon.

Sommarplaner?

Vet inte om jag bloggat om det förut. It is old news. Men Arkona kommer till Sverige i augusti. Tänk om man hade kunnat dra dit med sambon, på Sabaton open air. Dock är jag ingen festivalmänniska alls över-huvud-taget (hata folkmassor) Nej men lyckas vi få en liten sol semester i Estland i sommar så är jag nöjd. Pärnu är typ närmaste resemålet för blått vatten och vita stränder (och framföralt billigast)