Hemma mys

Skönt med hemma mys när man har varit på resande fot. Ikväll ska jag baka en knäckig rabarber paj och tv4 bjuder på film. Hemma mys bara vi två. Nästan. Blir jag och hjärtat som slåss med katterna om vem som får glassen.
 
1

Tallinn fynd

Vadå Tallinn undrar ni. Ja men jag var där igår. Igen. Bara för att vi gillar den staden. Estländarna står och fnissar för sig själva när vi står där och utbrister "Kolla! 2 liter öl för bara 1,29! Stark är den med." Och nej, vi bunkrar inte hem öl. Hjärtat var mer sugen på att köpa grillkol som typ inte kostade något. Själv gick jag loss i Hello kitty butiken. Skulle först bara köpa ett mobilskal då de var på rea men det slutade med att jag kom ut med en ny väska med bara för att den jag hade höll på att ramla i bitar. Den gamla trasiga väskan blev lämnad i sophinken på båten. Så trasig var den.
 

Litet morgonäventyr

Klockan är 12 och vi har redan hunnit utforska Getabergen och ätit lunch och handlat kattmat. Vi som skulle ta sovmorgon. Gissa vem som förstörde det. KOSMOS. Men nu är jag sådär lagom trött för att kunna vila en stund. Kanske se klart filmen jag somna till igår kväll. Samla på lite ny energi så man orkar säda och torka bort alla tassavtryck i köket.