Kattens dag

Idag är det kattens dag. Den infaller varje år på första advent. Vi har börjat med julstöket och firade lilla jul igår som de finnar vi är, eller nått sånt. Vi var på lilla jul marknad och drack glögg på kvällen med mamma och co.
Kosmos bjöd på underhållning i form av jakt uppvisning.
 
1

Hej 1940

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Försöker få lite jul feelings då det är black friday och dags för jul förberedelserna. Dock ska jag inte shoppa något på reorna idag. Julgardinen var för smal för sovrumsfönstret och man ska hellst inte slå på julbelysningen för Åland klarar inte av att förse sig självt med el. Tidigast onsdag kanske sverigekabeln är på sin plats igen, företag hyr in egna elagregat för att inte gå back i produktion och för att hålla sina servrar igång. Sjukvården är fortfarande i strejk och media lyfter bara fram dem med positiva åsikter på det hela. Jag blir så irriterad. De får säga bäst vad de vill om att det finns hjälp på sjukhuset i form av akutmottagningen. Jag tänker på alla andra stackare som blir skeppade till sverige och fasta finland. Det finns inte tid till alla på hälsocentralen då de kändes underbemannade redan före strejken. Inte finns det pengar till att kunna höja lönerna så mycket som de kräver. Kan inte nån gå och sparka strejkvakterna på smalbenen?
 
 
 
Art

Gammal målning

Har försökt komma igång med mitt gamla projekt jag pysslade med typ förra året (?) Minns inte när jag höll på med den sist. Jag antar att motivet behövde få mogna lite. Var så irriterad över den trista bakgrunden så den blev liggande i ett skåp i månader. Men nu tror jag att det börjar bli något.
 
4