Sista oktober

Dagens tinitus är hemsk D: Väntar på att hjärtat ska komma hem. Dagens planer är inte att fira halloween. Lite tråkigt kanske. Istället styr vi nog stegen mot väst. Mer tänker jag inte säga för det är inte jag som planerat så vet inte hur allt blir i slutändan. Känner bara hur huvudet känns tyngre och tyngre. Kanske lite mat skulle hjälpa på traven.


Så typiskt

Jag har tappat bort min laddarkabel till systemkameran. Senast jag laddade den var i somras så jag har haft hur lång tid som helst på mig att slarva bort den. Inte kul. Förstår inte hur detta har gått till. Borde jag skylla på katten?
Idag har jag iaf roat mig med att lägga i lite löshår då jag har en hel del kvar men det blev ändå för tunt. Det blonda är slut så får klämma in lite fler färgglada.
 

Rebecca stella for Nelly

Hade världens beslutångest imorse. Rebecca stella släppte sin nya kollektion idag. Hellst hade jag velat ha den grå till höger men den har de inte släppt än. Men den svarta i den modellen var ju lika fin. Dock föll lotten på den andra modellen i blått fast den grå(vänster) kanske var finare iaf?. Den kändes mer passande för säsongen. Kanske jag klickar hem den svarta eller den grå(höger) sen när jag bestämt mig för vilken jag vill ha, kan ju inte köpa båda.
2