This is old news

Men jag kan bara inte förstå detta. Ni har väl inte missat klänningen som alla tycks prata om. Den som folk har en massa tolkningar över vad för färg den egentligen har. Grejen jag inte fattar är hur kan de säga att den är vit och guld? Från vilken planet kommer de ifrån?
När jag tittar på bilden ser jag en kass bild antagligen tagen med mobilkamera. Eftersom den är överexponerad så är färgerna missvisande. Den må vara dassigt blå med spets i nån smutsig brun färg men jag kan ju säga rakt ut att den är blå och svart. Ljuset i lokalen där bilden är tagen går även i gult så den kan knappast få sin blå färg från omgivningen. Folk som ser något annat borde ta och kalibrera sina skärmar.
Jag kan ju inte vara den enda som får dessa funderingar eller tar folk snabba slutsatser bara?
 
2

Lönefredag!

Medan andra roar sig på stan när det är lönehelg så ska jag sitta hemma och måla! Har köpt in en massa små tuber med färg och extra pensel. Sen blev det även 2 handledsstöd som jag ska prova att ha på jobbet. Har fått samma bekymmer som min mamma har med handlederna.
Tessla tyckte att man kunde ligga i min målarlåda med pennor och färgtuber.

Beställt!

Har klickat hem lite samples från Fitnessguru igen (fast var väl ett år sen sist). Men de hade iaf 2 produkter jag har varit sugen på att prova. Sen slank det ner One pak som innehåller en massa vitaminer vilket jag tyckte att jag behöver och cocos olja bara för att jag tjänade på att beställa den (slapp betala frakt då) än köpa här hemma i butik.
 
 
1