Kom riktiga vintern nu?

Snön vräker ner och vinterdäckena är packade in i trunken. Hoppas på att det inte blir värre snöoväder än vad det är nu. Bilden tog jag förresten igår. Så stora fligor kommer det inte nu. De såg lika fluffiga ut som Tesslas päls. Hade det inte blåst så mycket hade jag stått ute i snön som ett barn och sträckt ut tungan. Nä, det hade jag nog förresten inte.

I need my beauty sleep

Its not cool att bli väckt före klockan tio när man lyckades somna först halv 5. På morgonen. Men nu är det lugnt och stilla hemma så det är väl nu jag borde passa på att ta en powernap men det orkar jag inte göra. Grubblar istället över hur jag kan fixa snabba cash. I cant sell my camera or my stupid broken car. Jag skulle kunna anstränga mig och måla tavlor, gå med i förening och låtsas vara konstnär (i really would do that) Men det är flera års projekt. No fast money. Min mamma blev erbjuden en tavla av nån tant på en holme till värde av 300€-ish. Lyckas man sälja en tavla så får man ju en hacka. Jag lär ju ändå inte lyckas bli nån Illustratör när jag bli stor då jag nog är för flummig för det. Just nu är jag rätt mycket inne på att pynta mina tavlor med old things. Dock borde jag inte sagt det då nån annan kommer snappa upp min ide, sälja den som sin egen och jag kommer bara att vara den där nobody som actually came up whit the ide. Och nu börjar jag låta som Ylva från Paradise hotel. Jag ska nog övergå till att reda upp mitt organiserade kaos. Get rid of some unnecessary things och vänta på att sambon kommer hem så får vi se hur de blir med den där hemma på vår gård, en rostig gammal ford, utan gnista och trasig packning och oljetråget behöver lappning. Har ni hört Mora träsk? I have a crazy neighbor too!
 
 

Onsdag

Good news - Hjärtat petade i 6st nya tändstift i proben (min bil) och den startade direkt när jag vred på nyckeln.
Bad news - Den dog efter 5 minuter. 
 
Men annars har jag haft riktigt kreativ flow idag och skapat en massa spännande saker. Dock kan jag inte fota något för min kamera dog den med. Men där räcker det med att ladda batterierna. Vilket jag borde göra nu så jag slipper svära över det nästa gång jag behöver den.