Detta är en kort...

men dyr histora. Jag beställde 3 böcker på bokhandeln i stan. Tyvärr fanns de bara som inbundna så det blev dyrt. Men jag ska jobba fredag för första gången på länge så hoppas på lite extra klirr i kassan på nästa lön.
Har även minskat på utgifter då jag äntligen har betalt av min iphone och lite annat. Dock är batteriet så himla dåligt så jag skulle vilja gå och fixa mig en ny lur. Det stora valet ligger mellan en iphone 6 och iphone 6 plus. Vad ska man välja?? Vet inte, så jag avvaktar. Få skrapa ihop mina slantar och köpa två nya sommardäck istället då det ena gick sönder igår :< 
För övrigt har jag en till kort histora att bjuda på. Vår leopardgecko rymde i... kan det ha varit förra helgen? Upptäckte i förrgår att terrariet stod öppet på vid gavel. Ödlan återfans under byrån och han var förbannad och väste. Himla lättad över att katterna inte hade hittat han.

Uppdate.

Hur många gånger tror ni jag har startat kameran de senaste två veckorna? 
Inte en enda gång. Jag skruvade på batterigreppet häromdagen men thats it. Men har lite gamla att lägga upp när jag nu orkar konvertera dem. Längtar lite tillbaka till vardagen när sommarlov och sånt där är slut. Jag har fått "skavsår i öronen" av allt tjat om denna mulna trista sommar. Kan varmt rekomendera er att äta extra d-vitamin i vinter för det lär behövas.
 
1

Cykel på köpet

Idag har jag roat mig med att besöka laboratoriet på sjukhuset och köpt biljetter till rockoff på fredag. Är tillbaka i vardagen igen med jobb på kvällarna. Lite skönt då jag kände mig väldigt rastlös av att sitta hemma med detta tråkväder.
 Igår hämtade jag hem en cykel från posten. Hade lite otur då jag fastande på en trotoarkant med bilen och fick hål(?) på avgasröret, syrran hade skadat handleden och baxa in ett jätte paket i min probe med baslåda i trunken med bara tre händer var lite svårt. Bra flyt har man haft.