Art

Måndagspyssel

Kände att det inte är hållbart att ligga på sängen och se på film hela dagen. Men ruskvädret ute är ju inte så lockande till nå större aktiviteter. Gjorde en snabb målning. Hinner finslipa mer på den ikväll. Måste ta en paus emellan.
 

Från instagram

Eeeeh ja. Här var det tomt. Har försökt vila upp mig i veckan mellan arbetspassen. Det går väl sådär. Det kändes som bäst i torsdags. Och idag är det lördag lixom... Lite tur att vi blev hemma denna helgen och sköt upp våra andra planer till nästa vecka.
När man inte sitter vid datorn får man tid till andra saker. Har bla. hittat fina fynd här hemma i gömmorna så har lite att återbruka till inredning. Ska blogga mer om det senare när jag kommit igång. Sen var jag in med bilen på verkstad igår. Är otroligt glad över att det inte var glapp någonstans så nu är alla hjulvinklar rätt inställda. Mina framdäck hade inte hållit många kilometrar till. 
Bild 1 - 2. Tagna i en Toyota Crown. Bild 3. Våran nya reservdelsbil. Nu har vi 3st Ford Probe på gården. Bild 4. Från igår när mamma körde mig in till stan.
 

Love life

Har legat vaken i stort sett hela natten i världens feberfrossa. Jag som typ annars aldrig får feber. Lyckades somna en stund på morgonkvisten strax innan solen tittade upp. Det är helt sjukt vad tiden går långsamt när man har ont i kroppen. Tror det börjar bli bättre nu fast kroppstemperaturen pendlar lite upp och ner. Borde duscha av allt klibb. Prova och se om jag kan äta något utan att magen krampar. Kände mig hyffsat bra igår till en början, trodde lite ranixal skulle lugna magen men ju längre dagen gick desto värre blev det bara. Kan det vara nån influensa måntro? Dock känner jag mig inte förkyld.