Ananaspaj

Idag har jag bakat paj. Den var jätte fin ända tills katten slickade på den. Så här kommer en mindre fin bild på receptet bara. Hittade bara ett i glutenfritt i mina gömmor. Kommer inte ihåg om jag har ett vanligt med men körde helt efter receptet då vi hade glutenfritt mjöl hemma. Som tur är hade katten inte slickat på hela pajen så vi fick smaska på ett orört hörn iaf.
 

Lördagsgodis

Lördagsgodis är nog något som sitter väldigt djupt inrotat i själen. Det är svårt att inte köpa det på lördagar. Just nu gillar jag att köpa småsaker. Det må vara dyrare men kanske man köper lite mindre då kan man ju tycka men nu när jag tittar på denna bild så är det nog väldigt mycket godis som jag har....
 
 
Har kört bort lådor med kläder och grejer som ska åka vidare till Letland lite senare i år. Känns skönt att bli av med det och förhoppningsvis kommer det till användning av andra. Väl hemma igen har jag försökt hitta på en massa anledningar till att städa och sortera. Varvar jag ner så somnar jag. Vilket jag är väl värd nu då, klockan är trots allt halv 8. Dags för att för lördagsgodiset.
3

Sus och bus

Idag har jag varit vaken sen 8. Lite dumt känns det då jag har varit helt slut ons-tors. Altså "så-trött-så-jag-slocknat-på-dagen-slut". Lär väl vara samma visa idag. Har hamnat i nån ond cirkel där jag måste vila upp mig på helgerna och sen kör man slut på sig på två dagar. Men hade en pratstund med mamma igår där det kom fram att det finns ämnesomsättningfel i släkten så nu känner att jag har stadig grund att stå på för att helt enkelt söka hjälp för mina bekymmer. Jag vill inte bli kallad hypokondriker längre. Tar åt mig så himla mycket då jag faktikst VET att jag inte mår helt hundra. Min högsta önskan just nu är att nån kunde släcka Tinitus/öronsuset i skallen på mig. Men mirakel finns ju inte.
 
Man hinner ju göra mycket iaf när man är tidigt vaken. Fullt röj har vi haft.
 
2