Lugn måndag

Idag har jag typ lockat håret och lyssnat på musik bara. Sen var den dagen slut. Fast jag har ju hela arbetsdagen kvar. Ska lata mig ramför tvn lite först bara.
 
Köpte en Fullwing towerspeaker för ett tag sen. Tror den heter Manhattan. Helt ok ljud har den så är ganska nöjd. Himla lätt att synka den till datorn med bluetooth. Mina 2.1 högtalare som jag haft innan har något kontakfel så kände att jag behövde nytt.
Passade på att lyssna på Pyramids på repeat innan alla andra kom hem för de hade väl blivit tokiga av att måsta lyssna på samma låt om och om igen.
1

Glad lilla jul/kattens dag

Idag firar vi lilla jul som de "finlandsvenskar" vi är. Annars så är det kattens dag idag så har matat de fyrbetna lurviga bollarna med kattgodis. Nästan så de tänkte äta upp mina fingertoppar med.
Vårat änglaspel gick sönder förra året vilket jag insåg först när jag hittade hälften i jullådan. De var sparade som reservdelar. Köpa ny hade vi dock glömt så letade halvt desperat inne på sparhallen tills Hjärtat fann dem.
 
1

Bästa målarboken

Sitter oftast och målar i boken Dagdrömmar. Längtar tills det kommer fler från samma formgivare. Skulle vilja ha tavelboken med av dagdrömmar men har köpt en annan istället på black friday igår. Hade velat ha Stora tatueringsboken med den de hade tagit bort den i min order för den var slut tydligen. Men resten ska nog tids nog komma hem innan jul. Men där ligger det bara julklappar till mig själv.