Glada vappen

Helt sjukt vilket väder det är idag. Varmare än vad det brukar vara på midsommar typ. Har varit väldigt mycket ute och fått min cykel vår servad. Nu ikväll blev det brasa vid uffe på berget.
 

Some crap

Har varit väldigt lättretlig de senaste dagarna. Ända sen en lite äldre kvinna körde på mig med sin kundvagn på Maxinge när jag stod och pratade i telefon. Ska man göra så med sina medmänniskor? Sambon kallade henne för svensk men jag tyckte mest hon var dum i huvudet. Ja ni ser ju, lättretlig.
 
Idag har vi spenderat dagen med att rensa bort lite elektronik och bilbatterin. Är dock mycket kvar som måste rensas men nånstans måste man ju börja. Vi har även skurat bort leriga tassfotsår från kattluckan till sängen. Tack tack Leonard för den. 
 
Bilden har inget med innehållet att göra men ett inlägg utan bilder är sååå tråkiga.
 
1

Söndag

Har haft en himla bra helg med promenader på fina ställen. Lite födelsekalasfirande och skuttande lamm. Och vad vi nu mer hunnit med. Känner mig redo för ny arbetsvecka imorgon.
 
Tog en (läs:flera) fin bild på min lilla prins Mongo häromdagen. Har varit lite lat bara för att lägga över dem till datorn. Borde bli lite bättre på att släpa med kameran. Hur många gånger måste man påminna sig själv?
 
2