Makeup

Beställde hem lite nytt smink från Eleven häromdagen, eller kanske det var förra veckan. Jag vet inte. Har gjort mig av med min billiga h&m palett som ger mig irriterade ögon och köpt den populära nude tude från the balm istället. Himla fin. Dock inte provat den än. Blev även två singelskuggor från ett märke jag inte hört nån parata om men ack så bra de var. Skulle vilja ha fler. Lite besviken på den ena färgen bara då jag trodde den skulle vara mörkare. Men den passar nog mig och mina blå-grå ögon ändå.
 
1

Shopping!

När de andra drog till Sverige för att roa sig (vissa stannar hemma och jobbar) så bestämde jag mig för att göra det jag gillar. Spend some money. Har köpt blommor för jag tycker det är fint. Fick även hem lite ananaser från H&M home i form av kruka och ljus med lock. Tyckte det var så himla fint att ha dem med en aloe vera blomma. Fick även med mig sommarens outfit med mig hem. Den senapsgula tröjan passar inte till men trust me its my color. Med tanke på att jag har lite mycket prylar liggandes framme så har jag lite pilar utmärkta på bilderna.
 
1

Mobilblogg

Typ 80% av min instagram består av kattbilder. Men de är ju riktiga lins lusar jämfört med oss andra. Sitter helst bakom kameran*

Är lite trött idag då det blir två arbetspass på en dag men man måste våga prova när man får chansen. Försökte ta en powernap men ögonen vill inte stänga sig på beställning.