Lite shopping

Vi var ju i sverige igår som få av er visste om. Sambon var och gaddade sig, köpte lite måsten och jag slösade pengar. men inte överdrivet mycket. Var till och med in på Lush utan att köpa något. Det var ovanligt.
Det blev billigt smink från Sleek, rea produkter från Loreal i taxfreen och en Pulp fiction tshirt men den glömde jag fota. Orkar inte rätta till det* Och nu när jag tänker efter så köpte jag även världens mjukaste filt från Rusta, självklart är det katter på den. Himla svårt att få med saker och ting i bild. Hade det varit lättare med en video? Jag har dock inte kommit så långt att jag tänkt börja videoblogga. Saknar bra (film)kamera*

Ledig söndag

Det börjar bli mycket katter i kartonger nu känner jag. Hade tängr lägga filmer i denna och sen upp på loftet men det är ju för sent nu. Får se till att få upp lådorna med julsaker innan de ger sig på dem. Fast de har de ju redan med. Men bara lite. Ikväll är jag ledig och jag ska iväg och köpa objektiv till kameran. Nytt kamerahus får vänta ett tag.
2

Sad day

Vår skäggagam har troligtvis varit sjuk en tid. Han har vägrat att äta och nu har han gått och dött. De kan bli upp till 15 år, vår blev bara 4 så man undrar ju rikgti vad som blev fel. Men nu återstår det stora dilemmat vad gör man med liket? Det går ju inte att gräva en grop direkt nu mitt i vintern.
Så fort jag får tid ska jag ta och sanera terariet så får väl geckoödlorna som är sådär tuser år gamla (jo jag överdriver nu, men de lever på övertid) få flytta dit.
Jag skulle dock väldigt gärna ha en skäggagam så när väl jag får tillfälle att fixa fint terarie och allt sånt där kanske man kan skaffa en ny. Man måste få låta saker ta lite tid då det brukar "klaffa" bättre då.