Ensam blomma

Fick lite vår feeling när jag vaknade idag så tänkte fara ut och fota. Kom inte längre än runt hörnet på garaget. Vill nog ha lite mer blomster. Det jag hittade var den ensamma snödroppen som kommer varje år. De andra var inte så fina men de tar väl sig. Imorgon är det sista mars så ska ta och börja med vårröjning. 
 
2

Lunch

Påsken är slut men här sitter jag med påsk lunch. Roar mig med att se på Prinsessan och grodan samtidigt. Hade varit skönt med trådlösa hörlurar så man slipper pausa när man måste hämta något. Jag kommer aldrig ihåg att plocka fram allt man behöver med en gång. Kan inte väsans så mycket när sambon sover. Nackdelen när han kommer hem från jobb efter 6 på morgonen.
Min stackars katt Mongo är krigskadad så ska hålla han sällskap på sängen sen. Stackarn har ett sår på bakbenet som gör ont och en klo har blödigt. Tur han har bra läkekött och förstår att vila. 
 

Sommartider

Igår var vi ute och gick i snålblåsten. Jag hade för lite kläder på mig. Idag är jag stel som en pinne i ryggen. Finns det något sammanträffande måntro? Vet inte.
Jag har bästa teorin på varför jag vaknar vid nio på morgonen på senaste. Jag har undermedvetet ställt om mig själv till sommartid. För nu vaknar jag tio  stället. Helt ok tid att kliva upp.
 
1