I väntan på den lovade värmen

Ligger inne på sängen och fryser. Himla tråkigt väder ute. Fast det är uppehåll. Jag skulle så gärna vilja åka ut till tomten. Har lite dåligt samvete över att jag inte har haft tid eller ork. Har dock bestämt nu att dra iväg åt andra hållet mot stan för att hänga lite med syteryster så det blir ju inget idag heller. Är dock inte så sugen på att vara ute. Har även de där jäkla bussningarna att byta på bmwn så är det bra väder imorgon lär det ju ändå inte bli något. Har way too much att göra med för mycket fritid så det blir inget gjort alls (Bigsmile*)(självironi)(superserieöstavslut)(punk)

Movie

Var på bio i söndags med syrran och tittade på nya x-men filmen. And it was amazing. Mycket special effekter och flera scener som uppskattades mycket. Säskilt  tillfredsställelsen när de släppte ut "besten" och jag satt där -"Please let it be wolverine." 

Förväntar mig minst en film till.


Summer

Jo bilden är suddig med flit ->
Tog lite sommriga bilder med syrran igår till hennes kurs i skolan. Stackarn har alldeles för mycket att göra och det är mindre än två veckor kvar. 
Idag är det jätte fint väder och jag sitter inne. Men har varit runt stan och letat student present och köpt bussningar till bilen. Ska fixa lite matcha latte och slå mig ner i solen.