Black friday

En shopaholics favorit dag i guess. Jag spenderade dock mina sista pengar hos vetetinären i onsdags. Nej men jag har klickat hem lite från nätet. En runda till maxinge blev det med men trafiken var kaos. Hitta parkering var kaos. Men jag var bara road. En vanlig fredag hade varit lite tråkigt. Köpte en bordstablett att lägga under kattmatskålen och en påse chips som var på extrapris. Billig och bra runda blev det.

Nya sambon

Nej jag har inte glömt bort bloggen. Jag har bara varit lite upptagen med annat. Bland annat med denna lilla filur. Han blir gnällig när han är missnöjd. Hoppas det lugnar ner sig. Mycket hyss förväntar jag mig att det kommer att bli så får fortsätta träna på tålamodet. För röja har han börjat med. Hoppas på att detta kommer fungera bra då det inte ville sig med mina gula fluffiga bollar till katter. Men det är som sagt bäst att låta dem få vara utekatter när de är vana med det. Man ska inte vara för egoistisk. Men katt kan jag inte leva utan så är inne på försök nummer två nu med en tranviks stallkatt. Kosmos (som var från samma ställe) min livs kärlek när det gäller djur gick bort alldeles för tidigt. Hoppas nu att Tamlin kan fylla iaf en liten del av tomtummet som fortfarane ligger och gnagar.


1

Halloween

Slog på stort i år och gick på kinos halloween fest. Vi var lite flummiga och missade fotograferingen men det gjorde inte så mycket. Jag landade lite illa på dansgolvet fick jag erfara i efterhand. Fy tusan vad mina knän värkte resten av helgen. Vi var även rebelliska och skyndade oss hem på isiga gator i bara strumporna. Jag vägrade gå en meter till i klackar. Tur man inte blev förkyld. Kul hade vi.