Friya...

Mitt "fåalltgjort"-flow har gjort som min mor och dragit i handbromsen och fått en avokado att fastna där under, känns det som. Blir och skratta för mig själv när jag tänker på den händelsen (offtopic). Men jag har gjort lite försäkringsärenden över nätet i migrändimman idag. En klapp på axeln åt mig. Morgondagens mission blir att ordna fika för det har jag inte. Får sova med bettskena inatt för att undvika vidare missöden i hjärnkontoret.
Sen får jag snällt sätta mig ner och googla hur man meckar e46 bmw för det finns att göra där ska ni veta. Charmen med gammal bil kanske ni säger men min är tuktad så hårt att jag var tvungen att köpa en ny motor. Allt lirar inte riktigt än.
Sen har jag den där katten som rymt ute på föglö. Hur tusans får man bukt på det bekymmret? Min oro är att hans psyke har farit för ryktet säger att han har blivit skygg. stackars kisse som inte tycker om att vara ensam vanligtvis. Hade det inte varit färja dit hade jag suttit där vart enda dag som en skugsmulle med kikare och camo klädd. For real.
Men nu ska nog penseln åka fram.
 
1

Pysselsugen

Har haft finbesök idag cause its my birthday (fast det är egentligen dagen efter). Det konstaterades att jag har en förkärlek till lamparmaturer. Och ja, det är nog sant. Jag blir glad av ljuset och lampor ger ju just ljus. Syrran hittade typ de finaste designlamporna jag någonsin sett. Hade jag haft såna hade jag kunnat bara ligga och titta på dem i timmar som någon zombie. Blir bara mer och mer inpirerad till att designa om min ikea maskros lampa. Måste bara klura lite på hur jag ska gå till väga.
 

5 faktan

1. Min morgonrutin består av att se på youtube på ipaden samtidigt som jag sitter framför spegeln och kladdar med smink. Det har varit min "me time" de senste månaderna och rutinen sitter kvar.
 
2. Bästa nattmaten är knäckebröd med spenat och grillkrydda på just nu.
 
3. Min egenmålade tavla som betyder mest för mig är trasig. Jag sörjer den djupt.
 
4. Jag måste ut till skärgården och leta bortsprungen katt i helgen.
 
5. Det är dags att börja blogga.