I had a dream...

 

20160921

Tog fina bilder ute på föglö tidigt i söndags morse som jag tänkte ladda upp på bloggen med ett par ord. Men vet ni jag har ju ingen laddare och kameran skriiiker efter ström. Lyckat. Så jag kom av mig lite med det projektet. 
Har en del grejer att bocka av från min to do list men idag har inget av det blivit av. Istället vaknade jag runt tio imorse av diverse borranden med världens huvudvärk och ömma muskler. Tur det gick över under dagen. Än är jag inte på väg att bli sjuk. Alla har vi våra formsvackor.
Har inte rikgti kommit underfund med om jag ska börja skriva lista eller forsätta som jag gör nu och kör på med lite mer wild card stil. Eller hur man nu säger.
 

Rockstar feeling

Nyckeln till att göra något lyckat är att intala sig själv "det här kan jag". Det funkade i skolan när det var dags för prov och jag kör fortfarande samma taktik nu idag. Så gått det går. Idag låter det dock istället "lets be a rockstar". 
Har haft en himla bra dag idag om man bortser ifrån när min mobil faceplantade asfalten. Men det är lugnt den borde gå att laga den enkla vägen. Att byta min skyddsfilm som är i glas tydligen. Just nu får man stickor i fingret när man petar på skärmen. Himla bra grejer egentligen.