I will never go basic

Oj oj vad bloggen har fått lida. En riktigt bloggare hade kallat det en blogg paus. Jag har bara haft en massa annat att grubbla på. Bloggen är den enda platsen där jag inte har glömt mitt lösen till hittills. Alla andra ställen har jag världens spanik över när man rensat cookies på datorn. Så vad har rikigt varit på tapeten sen dess?
När min semester var slut var min största oro "Går arbetsbyxorna fortfarande att stänga?" Jodå men det var tight! Nu måste jag ha bälte annars hasar de iväg. Så jag har "grubblat" på senaste. 
Ni vet när man kommer till ett skede i livet där det är dags att man väljer ett beslut som antingen är pest eller kolera (jag hade valt tredje alternativet: Disney) . Det finns inget som är enkelt. Jag har upptäckt att jag har hamna i ett eckorrhjul som gnisslar på i lagom takt. Jag är som en liten hamster som springer på där för att följa rytmen och det är inte roligt längre.
Vad som däremot jag hoppas blir roligt är lördag (jag är helt okej med att söndagen kan bli tuff).
Jag ska leta igenom min garderob som bara innehåller 5% basic plagg och hitta något som är "jag" sen ska jag gå ut med härliga typer och hoppas på att någon åker på en riktigt snyting. Eller i själva verket så är det paf boxing gala med jobb gänget. Vem vet vad som händer efter det. Och det är nog dags att avsluta det här inlägget för nu är jag trött. Igen. Har införskaffat lite kosttillskott jag kanske kan blogga om imorgon.