1527

Körde hem från jobbet i regn och rusk. Efter en del målande som inte blev bra och en massa gossip girl i bakgrunden såg man det här!
Borde jag plocka fram vinterskorna och köpa ett par skidor till sommar semestern? Visserligen är det ett par veckor kvar men det skulle inte vara en överaskning om det är 5+ grader på midsommar. Helst hade jag velat bila upp till lofoten men det får vi planera till nästa år. Får se om man får en weekend i Tallinn det här året som semesternöje.

#påskigodby

Igår var det traditionella påskfirandet hos mamma. Fast det är nog bara andra året som vi gjort det. Och vi kom iväg dit rätt så sent. Före det gjorde jag klart kakan medan jag fick hjälp med bilen. Skurade även upp halva köket.

Hos mamma blev det tacos, kanintårta som såg lite brutal ut när man skar upp den då sylten innanför såg ut som inälvor. Men det gjorde saken bara roligare. Sen hade jag med mig morotscheesecake. 

Kvällen avslutades med spel och en runda till stan för att köra hem stella innan jag väl kom hem till hjärtat efter 12-ish på natten.

Idag var det bara att dra på sig arbetskläder och dra ut till tomten och mäta och såga. Hann inte med allt då vi måste äta och sen är det tillbaka till vardagen och jobb igen. Har nog fått ut det mesta av min påsk i år.

Påskafton

Idag blev det kaffe hos far där vi blev och diskutera över stocken ute på tomten. De måste kapas och få ordning på. Andan har gått ur lite då man har varit lite trött och annat har kommit emellan under helgerna. Egenligen skulle jag behövt ta en kölapp på hälsocentralen och hänga där men det får bli på tisdag. 

Dagsfärska lamm. De hade just kommit innan vi kom dit. De börjar bli några stycken nu och fler är väntade.