1519

Jag har tittat på allt för mycket spökvideos på youtube. Efter jobbet igår rättade jag till bilden i min tavla som hängt ovanför mina happy cat flaskor i sådär ett halvt år. Ramen är lite för bred och motivet har inte legat centrerat. Senare vid tre tiden rasar den ner från väggen och mina flaskor föll som kägglor som kändes i en evighet. Det var inte bara en smäll utan det klirrade glas i flera sekunder. Både katten och jag sprättar ur sängen. Det otroliga är att inget gick sönder och endast en flaska föll i golvet och blev stående på fot. Helt otroligt. Ja jag blev lite paranoid och tänkte på spöken. 

Det senaste som hänt

- Vår lepoardgecko har blivit änkling. I fredags satt jag hemma med katten och såg honan somna in. Lite ledsamt men åldern tog ut sin rätt.


- I söndags var det bröllop på schemat. Litet och mysigt var det. 

- Idag blir det nypotatis och gös hemma hos mig. Ska komma ihåg att krydda mycket. 


- Denna vecka har jag bockat av viktiga samtal för att ordna upp lite räkningar.

- Nästa vecka borde det lugna ner sig hoppas jag så man kan göra "ingenting". Men tills dess ska jag koka kräftor, baka chokladbiskvier, fira två födelsedagar och hinna till stockholm efter kosttillskott som inte går att köpa här.

1438

Man kan ju undra vad jag sysslar med då jag inte sitter och bloggar vid datorn alls. För det undrar jag med. Helt plötsligt är det mitten av augusti och jag lever i stort sett på gört här hemma. Men jag har gös i frysen, det är lugnt. Har haft fullt upp varenda helg sen juni(?) och jobbat sex dagar i veckan så jag börjar känna mig lite trött och sliten. Ett veckoslut där det inte händer något känns väldigt lockande. Noll planer. Är det för mycket begärt?
Vad som hänt på de senaste dagarna är att vi har varit på kryssning till Åbo och hämtat hem ungefär den fräschaste E46 320 bmwn som fanns på marknaden känns det som. För den är skitfin. Har spanat lite på coupe modellen på nettiauto och konstaterat och de är svindyra för att vara så fruktansvärt rostiga i skärmkanter och under dörrar. Jag ska va glad att min bil inte är så. 
Jag har även förverkligat en ny målning. Känner dock att jag måste tillägga nån form av detaljering så den blir mer intressant att titta på.
Men nu ska jag dra iväg för syrran har bestämt att vi ska simma innan denna sommar är över.