1340

Har känt mig sjuk ända sen i typ fredags. Bara att åka bil 20 minuter i helgen var jätte tungt. Men nu börjar det vända. Nu kanske jag lyckas dra igång den där storstädningen jag hade tänkt mig här hemma men som inte blivit av för jag har lyckats hitta på annat att göra. Nu med finns det andra anledningar att smita från uppdraget men nä. Dags att ta tag i saker.
 

0256

I know jag är helt inne i min målning här nu på min fritid. Men för det mesta är det efter jobbet som jag plockar fram dessa grejer. Och kanske bloggar för den delen med, typ. (om man räknar med senaste månaderna)
Har ni sett quoten "you don't know me until you've stayed up till 4am with me"? Den har fastat på hjärnan för mig. Det är på natten som jag riktigt går på högvarv och pumpar ut så mycket jag kan just nu med inspiration. Jag vill verkligen få ihop en bra samling med egna målningar just nu. Drömmen hade varit att få rama in några men när man får räkna med ca 100€/tavlan så funkar det inte riktigt för mig för jag gillar ju att spendera mina pengar på annat men det ska nog ta sig här snart med mina prioriteringar. Strävar för det mesta mot utveckling, vill komma framåt i livet, nu eller aldrig. Dags att hitta sig själv. 
Har ett svagt minne av att jag läst att man präglas av föräldrar/andra upp mot 20års åldern. Efter det börjar man utvecklas till att bli en mer "egen" individ. Kanske det finns lite sanning i det.

1751

Har tre program nu på datorn som ska kunna köra live wiew direkt från kameran. Har googlat som tusan och har slutat upp med ett program som kräver serial som jag bara inte orkar krångla med, ett annat som har fungerat men jag kan inte komma på hur man fick det att lira med kameran och nu äntligen verkar det finnas ett som är relativt lätt att få igång men har en miljon inställningar som man får sitta och exprimentera med. Fast det är ju rätt bra egentligen för att vara gratis. Digicamcontrol är det jag skriver om. Kanske jag kan ta bort de andra nu när min önskan verkar vara uppfylld. Blir lite lättare nu att ta inspirationsbilder till nästa målnings projekt.