0256

I know jag är helt inne i min målning här nu på min fritid. Men för det mesta är det efter jobbet som jag plockar fram dessa grejer. Och kanske bloggar för den delen med, typ. (om man räknar med senaste månaderna)
Har ni sett quoten "you don't know me until you've stayed up till 4am with me"? Den har fastat på hjärnan för mig. Det är på natten som jag riktigt går på högvarv och pumpar ut så mycket jag kan just nu med inspiration. Jag vill verkligen få ihop en bra samling med egna målningar just nu. Drömmen hade varit att få rama in några men när man får räkna med ca 100€/tavlan så funkar det inte riktigt för mig för jag gillar ju att spendera mina pengar på annat men det ska nog ta sig här snart med mina prioriteringar. Strävar för det mesta mot utveckling, vill komma framåt i livet, nu eller aldrig. Dags att hitta sig själv. 
Har ett svagt minne av att jag läst att man präglas av föräldrar/andra upp mot 20års åldern. Efter det börjar man utvecklas till att bli en mer "egen" individ. Kanske det finns lite sanning i det.