1818

Sommarens höjdpunkt som jag längtat efter sen vintras äger äntligen rum på holmen. Egentligen tar den till och med slut just, vikingamarknaden. Vi har hängt där alla tre dagarna och jag har hunnit spendera en del pengar. Inte lika mycket som förra året då de inte sålde det jag ville ha i år. Vildsvins skinn. Men jag fick mig en tvättbjörn typ istället. Den ska hänga på väggen med de andra som jag har.

Känner mig lite smått handikappad idag då min ena skuldra känns trasig. Finns inte så mycket man kan göra nu än att typ kleta på voltaren. Får se om det blir bättre imorgon.

0141

Igår var vi och tittade på tallship. Visste inte ens att det var sådant på gång i stan så det var ju kul andra har sån koll (hjärtat i detta fallet). 

Fina båtar var det.

0054

I helgen var vi (och ett trevligt gäng) på american carshow i Norrtälje. Vi startade dagen med alkohålhaltiga drycker redan före 07.00. Shoppade lite fler i taxfreen på båten och drack upp dem i parken. Var så trött i fötter så var väldigt tacksam att de andra med var okej med att bara sitta i gräset en lång stund. Hade jag lagt mig ner hade jag somnat. 

Det blev inte så mycket mer bilder än dessa. Man blir lite avmätt när det är så mycket runtomkring. 

Det blev sista båtturen hem sen med goda drinkar i baren. Lite nattmat längs vägen och raka vägen ner i sängen. Jag skulle absolut titta på filmen burlesque som gick på tv men somnade med både lampan och tvn på. Det fick jag riktigt höra i efterhand då jag är en sån person som annars inte kan sova om det inte är släckt.