0236

Min dröm har gått i kras. Nu undrar ni säkert vad jag syftar på då jag inte vet om jag nämnt den tidigare. Det är som så att jag är ju en #crazycatladyandproud. Och den stora drömmen är ju att få ha något mer exklusivt än en gammal tamkatt. Vi har tittat myckt och funderat över hur coolt det inte vore att ha en Savannah F1. Vi har till och med upptäckt en uppfödare i Tyskland. Jag har förstått det som så att i Sverige får man ha max en F5 som då är typ 5te generation av denna typ att korsning. Men detta är ju inom eu och vi bor ju som sagt i Finland. Men nu kommer vi till det stora kruxet. Startpriset är 10 000€ för de där sämre lyckade korsningsresultaten. Savannah är som sagt en hybrid, korsning mellan serval och tamkatt. Hur många vanliga katter skulle jag int kunna köpa för det priset liksom.
 
För övrigt är nog allt bra. Har petat i mig kosttillskott som en tok under semestern som varit. Vissa påstår att det är onödigt men är det så att det bara är placebo effekt så är jag ändå villig att betala för det.
Jag har avverkat två flaskor blutsaft nu för att få i mig järn och vitamin c och vad den nu innehåller. Den sägs vara bra för blodvärdena så det är den jag brukar köpa.
Magnesium har jag ätit länge och jag kan inte leva utan det. Varje gång jag slarvat och inte ätit det på ett tag så får jag problem med bla handleder och fingrar domnar bort, främst på natten. Inte kul.
Adrenal cortex ska stötta binjurarna. En del av kroppen som är livsviktig men som vården oftast glömmer bort. Har man levt med mycket stress så minskar deras funktion vilket resulterar i att man mår som en säck potatis. Jag vet inte vad jag ska säga om det. Är man intresserad i det där så får man helt enkelt läsa på. Det ger samma symptom ungefär som vid köldkörtelproblem.
Zink och msm äter jag för att förhoppningsvis få bättre kvalitet på hår och hud. 
 
Är jag något piggare nu då? Jo men jag tog mig ändå friheten till en powernap igår bara för att det är så skönt. Ännu bättre är att jag lyckades hålla mig vaken en heldag (lördags) till Sverige och snurrande ut i eckerö sen senare på kvällen utan att däcka. Det var en seger i min värld. Nästa steg är att få in lite träning i vardagen.