2104

Dags att uppdatera om vad som hänt på semestern. Det är ju bara några dagar kvar.  Tur man har lite roliga planer på kommande senare i sommar. Har samlat lite instagrambilder.

Bild 1 - Tagen vid notvikstornet i bomarsund när vi fotade studentbilder. / Bild 2 - Klart man måste ta en selfie efter frisörbesöket. / Bild 3 - Vi var ut och tittade närmare på sjöröken. / Bild 4 - Vandrade genom gamla stan ner till söder bara för att köpa kosttillskott som butikerna inte får ta in i finland.

Bild 1 - Semesterfisket startade segt. / Bild 2 - Hälsade på farmor på hennes födelsedag och diskuterade buskarna i byn. / Bild 3 - Ökade myshetsfaktorn ute på balkongen med ikea fynden. / Bild 4 - Köpte en ny LP skiva.

Bild 1 - Midsommar var fint och vi firade hos min kusin igen med grillad mat och "knytkalas". Ska dela med mig recept av godaste potatissalladen. / Bild 2 - Köpte en ny bas då jag har spelat sönder min förra. / Bild 3 - Vandrade ute på ramsholmen och kröp in i trädstammar (en). / Bild 4 - Vad är en sommar utan rabarberpaj?

Bild 1 - Största abborren jag fått. Den fick landa i stekpannan. / Bild 2 - mitt nya målarprojekt. / Bild 3 - Metropol har alltid goda hambörjare. / Bild 4 - Vi såg nya Transformers på bio. Anthony Hopkins var klart det bästa med filmen. Allt slutade dessutom med en clifhanger. Det måste komma en till!

1243

Idag har jag frisörtid. Börjar få lite smått ångest för det kommer inte bli som jag brukar ha det. Min hårkvalite är inte densamma som den har varit så jag kan nog inte bleka så mycket mera. Jag har fortfarande konstiga diffusa symtom på nån obalans. Försökte utreda förra året (eller när det nu var) om det är köldkörteln som spökar men mina värden var ok till och med enligt svenska köldkörtelföreningen som är lite hårdare på vad som anses vara "bra". Det enda man kunde notera var att det kanske var lite mycket antikroppar. Så det är nog bara mina binjurar som är slut och en vanligt doktor säger att "trötta binjurar" är något som inte finns. Om nån har några tips på hur man motiverar att få ta vissa prover så mottages det mer än gärna. Jag har även gått utan mina magnesium piller senaste veckan och nu vaknar jag varje morgon med bortdomnade fingrar så det är nog bara att fortsätta peta i sig av dem. Himla obehagligt.
 

Behind the scenes

Idag har vi rännt runt halva norra Åland och lite till i jakten på den där fina studentbilden. Kan säga som så att vi får nog ta ett varv till imorgon. Det var inte så enkelt som vi hoppats på. Vete tusan hur andra får till det. Vi körde även hard core och var ute i lumparn och vadade. Jag trodde jag skulle dö. Det är inte badsäsong än kan jag säga. Jag kommer sova gott inatt för mitt batteri är slut. Ska bara ladda upp lite behind the scenes bilder. Sen blir det sängen.