2230

Har studerat min tavla nu en stund genom vardagsrummet och inser att jag måste täcka över en del. Den är inte bra. Då har jag något att pyssla med nästa vecka. 

1448

Har fått en liten trattkatt här hemma då hans operationssår gick upp i måndags. Fick lite smått panik då man såg hur han såg ut på insidan. Jag tål inte rikigt sånt. Det blev dessutom dyrare att laga hålet än när de öppnade upp ett från första början. Kul. Fattig till lön vecka.

vaknade på den bra sidan idag och drog ut på en pw i det fina vädret. Ska försöka bli lite mer aktiv och få nytta av mina träningskläder som legat på hyllan ett bra tag nu. Slog även på stort och har lagat smoothiebowl som är så himla populärt just nu. 

2154

Idag har det hänt grejer (saker?). Var uppe tidigt (fast 10 kanske är sent?) och hängde nere på tomten. Ca 30 stora träd fälldes på 3 timmar. Var helt slut efteråt fast jag inte gjorde annat än fota och plocka lite kvistar. Kan det vara den kyliga snålblåsten som tärde på en? Har mycket jobb nu att röja då allt ligger på backen i en enda hög.

Nu ikväll tog jag mig tid att försöka avsluta mina målningar. En ram har jag hemma redan till den ena men mitt stora självporträtt behöver specialbeställd ram.