1451

Var ute med båt igår till boxö. Trots att det mulnade på så var det varmt och fint. Jag kände dock att jag hade kunnat ramla omkull i närmsta buske helt matt och hopplös. Börjar misstänka att mina blodvärden är dåliga nu igen så har köp järntillskott. Det tar väl ett tag dock innan man får effekt. Nog om det nu.
Hade kameraväskan med på turen så tog lite bilder. Skulle gärna köpt objektiv som täcker 18-55mm och ett som går upp mot 600mm för det saknar jag verkligen.
 

2208

Har haft "ledig" dag idag men har hängt på jobbet ändå med slavgöra. Fast det var superfint ute. Men jag är inte ledsen för det. Har varit ute på en lång fisketur nu ikväll och fått första abborrarna för i år. Värre är att katterna är så bortskämda med fileat så de vill knapt äta hela fiskar. De som är så himla små så det blir väl inget kvar om jag tar fram kniven.

Det var riktigt varmt och skönt i solen och nästan helt stilla. Riktigt vackert.

1507

Det blev en liten söndagspromenad idag runt stornäset. Är så fint att det äntligen börjar grönska. Till och med värme har det varit den här helgen. 

Åkte nercabad landrover i fredags kväll och det kändes nästan som sommarsäsongen var igång. Får hoppas bara det vill hålla sig fint nu. Hoppas på en varm midsommar.