1507

Beklagade mig över gårdagen och fick som svar att det säkert blir bättre imorgon. Jo tjäna.

Har världens migrän och petat i mig värktabletter och koffein så kroppen bara skakar. Skulle behöva tokdäcka i två timmar till på det för det brukar funka men nä. Idag sitter man klarvaken i oredan här hemma. Middagen ligger klar i kylen iaf så jag måste inte göra något förens ikväll när det blir jobb. Måste bara hitta nån bra lösning för skallen tills dess. Såhär kan man ju inte ha det.

Mobilblogg

Blir mörkt så tidigt om dagarna så jag står redan vid tre i köket och gör middag. Blir lite knas med dygnet. Men måste skryta lite med att jag börjar bli duktig på fiskrätter. 

I helgen ska vi köra första flyttlådorna till farmors hus så slipper man ta allt på en gång sen i december. Lite jobbigt läge med julstress och flytt ur lägenheten under december. Jag som vill julpynta och så är tvungen att klämma ner allt i lådor i stället. Känns lite knas det med. 
Annars så har jag slagit sönder min tå i duschen idag och shoppat festkläder på nellys black week. Hoppas de sitter snyggt så har jag lite nytt att bära nästa månad än de gamla tråkiga klänningarna jag har.

1434

Vaknade till fint väder imorse och kände för att julhandla lite. När jag kom ut från butiken var det mörkt igen och klockan är inte ens mycket. Hade gärna gjort som grannarna hemma på min gata i stan och börjat ha jullampor som kunde lysa upp i mörkret men jag har en flytt väntandes runt hörnet så jag har inte känt det värt att pynta. Jag må ha en fin lägenhet och nära till allt, jag gillar att hänga i stan. Men jag vill bo på landet så nu hoppas jag allt faller på plats. Min farmors hus har stått tomt för länge nu så det är dags för lite liv och rörelse där igen tycker jag.