Lördag morgon

Nackdelen med att somna tidigt är att man sen kan vakna 5-ish på morgonen och inte kunna sova. I lördags var en sådan dag. Men det gjorde inte så mycket för när solen steg blev det jätte fint ute. Vi passade på att fota lite.
Dock var det himla kallt och jag fick ångest över att jag kanske inte känner mig så speciellt redo för vinter ändå. Denna sommar gav inte många varma dagar. Jag lär nog behöva köpa hem lite d-vitamin för att hålla energin uppe.
 

1611

Dagens i-landsproblem


Trots att man avbokar åhs tandvård och säger att man återkommer senare så skickar de nya tider. Så nu har jag bett om att få en tid efter nyår. Måste ändå gå dit innan jag blir 28. Men har ju ett helt år på mig så känner ingen brådska.

Min katt är halt igen. Jag skulle behöva ha en veterinär att titta på det men hur ska man ha råd med det? Är väldigt snålt just nu.

Jag har fått en kraftig reaktion från ett fästingbett på min lilltå. Fy tusan vad ont det kan göra och vad svullet det kan bli. Man behöver nog inte oroa sig för borrelia än iaf. Hoppas jag.

När man äntligen lappat två klänningar faller nästa sönder. Vad är det för fel på dagens kvalitet på kläder? Två av dem har jag ju bara provat så man har ju inte fått chans att använda dem ens.

Jag orkar inte laga middag. Hade tänkt steka fisk och ha sötpotatis till men nu är det för sent att köra den i ugnen. Klarar man sig på typ omelett till middag istället? Håller fisken i kylen en dag till?

Det enda jag ätit idag är dessutom bara en halv kopp kaffe med iKaffe och fikabröd. 

Behind the scenes

Idag har vi alla systrar lyckats samla ihop oss hos mamma. Som vanligt har vi gjort tappert försök till att få lite fina bilder. Vilket alltid går sådär för alltid är det någon som inte blev "bra på bild". Men det gör det samma. Är kul att se tillbaka på ändå och har hittat en bild som blir bra som julkort.
Har plockat ihop lite spontana bilder som blev tagna bara av farten. Sånt material jag vanligtvis inte skulle bjuda på.