1349

Medan jag har legat hemma på soffan eller i sängen och mått rent ut sagt skit (den troligaste teorin som blivit uttalad skulle vara kraftig reaktion på nitrofur-c, att jag som sagt inte kan ha tålt den) var var jag nu...
Jo jag har köpt the sims 4. Är länge sen sist jag betalde för att spela något spel. Jag har även provat mods i form av Whicked woohoo (please dont google it). Det är stora varningstexter på 18+ material and its insane. Så fort simarna känner sig lite flörtiga gör de det på köksbordet, pianot, toastolen, in public, fönstren, golvet till och med på träningsredskapen. Jag var väl mest inne på att kunna ladda ner möbler och så för bygga hus är något som är kul. Dock är det himla svårt för det vill inte fungera som jag vill.
 
Idag är en ganska bra dag för jag har fått sova trots mina ofrivilliga ryckningar i framföralt armar och ben, inte konstigt att man får ångest.
 
 Något annat som är lite "insane" fast på ett mer positivt sett är Steve Angellos nya musikvideo. Wtf did i just watch var min första reaktion men den är fascinerande att titta på. Musiken är amazing mellan 6.05 och 6.50-ish.