1235

Visst sa jag att det kändes himla bra i början på veckan? Idag är det onsdag. And i just want to lay down in bed and cry. Senast jag var till sjukhuset blev jag dumförklarad. Att jag bara har en förkylning som snart går över. Doktorn såg lättad ut av att få fastställa det, baserat på att jag sa att jag har använt nässpray. Så tolkade jag hans kroppsspråk. Så går det när man har diverse konstiga symtom som man sökt hjälp med tidigare men föll innanför ramarna och sen rann det ut i sanden. Jag har inte blivit av med dem mirakulöst så nu när jag går till sjukhuset och rabblar upp allt så är ju mycket av dem kvar på listan + det nya som man är där för. Så det blir himla svårt att sålla ut vad som jag behöver hjälp med och vad som borde "ligga kvar där på hyllan och vänta på bättre tider" när man får ork att driva det vidare. Orken jag altså inte har.
För övrig så läste jag på nätet för ett tag sen att nässpray kan lindra yrsel ifall det är bihålorna som ligger och trycker. Knaske jag borde berättat det när jag var hos läkaren men det hade ju knappast hjälpt. Nu är jag ju inte yr längre men det har snart gått två månader som man känt sig som en säck potatis så jag vet inte jag vad det är för konstig förkylning doktorn gav mig.
 
 
Dont worry. Jag ska inte ha sängläge på min lediga dag. Hade tänkt försöka mig på att sälja lite på köp och sälj igen. Får se hur det går. OCh tro det eller ej men jag har en gitarr som jag ville lära mig spela på sen 18-19 (???) års ålder. Minns inte riktigt när jag fick den. Nu i höst hade jag tänkt börja försöka på riktigt.