1533

Här har jag spenderat mycket tid det senaste dygnet. Aldrig riktigt trivts i mitt matbords hörn men igår när jag fällde ut bordet kändes det mycket bättre. Plus att jag har mycket plats ifall det blir tårtbjudning nästa månad. Måste bara släpa upp fler stolar från förådet tills dess.
 
 
Har nämnt i ett tidigare inlägg att jag köpt något jag länge velat ha och det är imacen på bilden. Visserligen är den 10 år men den funkar bra. Sålänge man inte pluggar i fel usb uttag för då får den nå fel. Så typiskt gamla datorer. Eller är det bara min gamla vanliga "tur"? Nåväl jag klagar inte. Bra bild, bra ljud, startar snabbt och jag gör ändå bildredigeringen på min laptop. Den funkar utmärkt till att ha ståendes bredvid med underhållning på. Jag är den där typen som gärna vill ha film eller likande på i bakgruden. Man känner sig inte lika ensam då.
Visst skulle jag kunna ha nya tvn igång med men jag har ingen antennkabel som når till uttaget och min sladd som kan koppla i ipaden är ute i saltvik. Har glömt ta med den i två veckor nu. Det är inte så lätt att komma ihåg allt.
1
Emma - mode - mamma

ha en toppen fin måndag

kram kramis