1648

(null)
Har verkligen en lyckad ledig fredag. Det är ju nästan sommarvärme. 
Startade dagen med en ca. 4 km lång promenad i väntan på att hjärtat skulle sluta jobbet. Sen har vi gjort ärenden i stan. Typ handlat inför helgen. 
Nu invigs nya grillen och planen är att vi ska hinna ta traktorn ner en runda till tomten och se om det kommer fisk i kanalen där. Ska även hämta utemöblerna från saltvik och till sist kommet hjärtats dotter med flyget. Hoppas på att hinna fixa ute på gården i helgen. 

Mobilblogg

(null)
Vädret är härligt. Katterna är sura för grannens katt sitter ute på vår altan. Jag har tittat till tomten bortom lerig väg och snart är det helg. Bättre blir det nog inte. 

1428

Vi var till ikea igår och inhandlade en vägghylla och en liten lådhurts till min nya pysselhörna. Glasbordet är farmors gamla som passade rätt bra in där. Funkar som ljusbord och är lagom stor yta när jag ska måla. Tror dock jag skulle behöva en liten hylla till och ska även kolla efter fin förvaring på typ H&M home för pennor och småkraffs. 
Vi kikade även lite på tapeter i förbifarten och är helt klart inne på nån ljus färg i vit/grå med lite mönster. Blir nog fint sen när vi drar igång med det projektet. Även hallen ska få nya tapeter har jag bestämt.
 
Jag hade även tänkt lämna in min ipad på lagning i täby. Vi hade mailat och allt för att vara på den säkra sidan att kunna få den fixad och uthämtad samma dag då vi har en båt att passa men väl där säger de att ena teknikern har varit sjuk ett par dagar så de hinner nog inte. OM man blir irriterad på dålig service. Om det är inbokat så hör man väl av sig vid förhinder?