Nya projekt

Hade tänkt köpa canvas ramar på ÖoB för 50kr styck (eller vad de nu kostar) men bland lampor och tapeter på Bauhaus sprang jag på dessa så det blev ramar för över 80€ istället. I mer roliga storlekar. Jag har dock redan hunnit knäcka den minsta. Kanske det går att stabilisera upp den? 
Nu är det bara den värsta biten som kommer, att få dit första färgen på duken. Det är så tråkigt. Bara man har en början tycker jag att det blir roligare sen. Beslutsångestens fel det.
 
 

Söndagsäventyr

Köpte nya spinnare på biltema igår. Himla bra köp måst jag påstå för jag fick mycket fisk på dem redan första turen. Blev ett par abborrar bara till en början och en mini gädda som en större höll på att tugga på när jag drog in den mot båten. Kände för att byta till en anna av färgerna från flerpacket jag köpte och självklart får jag till slut (efter lite fler små gäddor) sjöodjuret på kroken. Jag rispade upp hela 3 fingrar på gälarna när jag till slut fick grepp om den och kunde dra den i båten. Aj aj. Den var 108cm och vägde 10,76kg. Är andra jättefisken som jag fångat hemma i pölen nu.
 
Art

Nytt!

Dessa har jag målat nu i sommar! Gillar formatet och tjockleken på pappret, eller det kanske räknas till kartong. Fint iaf att jag kan plocka från jobbet då det är ganska dyrt att köpa stora ark. Ska passa på att kolla efter målardukar när vi far till sverige nästa gång för det materialet är slut här hemma. Har lite planer på vad jag vill göra. Måste kompletera det jag har ifall man råkar vilja ställa ut en vacker dag. Alltid bra att hålla dörrar öppna. Typ. 
Den till vänster är nyast. Var roligt att måla den men den känns lite tråkig i efterhand att titta på men skitsamma. Har gått och blivit inspirerad av gamar på senaste. Hur coolt hade det inte varit att ha en sån tatuering? Gillar korpar med men de är så svarta.
Självklart gick det inte att ta en bild utan en kattrumpa. De vill vara med på allt.
1