1538

Var ut och tittade på det fina vädret idag med kameran i högsta hugg (ungefär). Blev en klassisk bild på slottet och lite annat vi såg längs vägen i sund.
 

1525

Blev superglad när jag såg att mitt paket från Anastasia hann komma före helgen. Blev bråttom att tulla in och hämta. Det är den nya Soft glam paletten och Amrezy highlightern som influensers på sociala medier pratat rätt mycket om på senaste. Ett måste till min samling.

Vintersemester

Hittills har min vintersemester bjudit på:
 
- Huset fullt hela första helgen då Wilma kom hem och Liv hängde hos oss då. Riktigt mysigt.
 
- Två dagars pilkande utan en enda fisk. Jag hade en på kroken i måndags men när den slog i iskanten så smet den. Har dåligt tålamod för vinterfiske.
 
- Vi har rensat och sorterat halva garaget så vi har lite plats nu iaf för att förvara grejer.
 
- Min målning kletade jag på färg rätt snabbt och är otroligt nog nöjd för måla ansikten med akryl har jag tyckt varit väldigt svårt.
 
- Jag har kört i diket då det sprang lösa hundar på vägen och den ena tyckte det var en bra ide att hoppa ut mitt framör. Tur var att det bara var att knuffa upp bilen och det endast är en lös plastbit mitt under som man borde se över. Och självklart klarade sig hunden.
 
- Vädret har stundvis varit magiskt.
 
- Jag har träffat både Stella, Isabell och Fanny och catchat upp vad som hänt sen sist.
 
- Vi har varit och tittat på Ålands museum och konstmuseum. Måste säga att nya basutställningen var himla vacker och spännande att titta på. Kul att de fullföljde ideerna jag fick se redan innan projektet sattes i verket.
 
- Jag har skaffat senaste iphone 8+ då jag länge planerat att byta upp mig. Valde dessumtom svart då jag alltid har haft en vit iphone, har tröttnat på det. Ska va mer slimmat och minimalsitiskt nu, vilket svart ger intrycket av.
 
Nu är det bara torsdag så än finns det lite tid kvar att hitta på mer kul. Planerna är öppna för förslag.