1407

Tog tag i att skissa upp en ny målning när jag kom hem från jobbet, ja efter att jag försökt limma mina stackars fingrar med sprayplåster. Ett av tre gick det på, de andra var för djupa. Tryckplåtarna på jobbet kan vara riktigt vassa vid fel hantering -.-

Min skiss blev en aning kladdig den med då vinklar inte är minstarka sida. Men man måste ju prova sig fram. Hoppas bara akrylen kan täcka blyertsen nu.
(null)

2130

Gick lite loco på att tända ljus nu ikväll men mysigt är det ju. Måste bara ha lite koll på vad katterna gör men hjärtat har eldat brasa idag så det är för varmt för att de 4-benta små djuren ska orka röja. Ny soffa har vi med nu så nu är det riktigt fint att hänga i vardagsrummet. Som jag längtat länge efter. Förra soffan var på tok för liten för att vara bekväm när man är flera. (null)

(null)

1007

Börjar känna att min brist på sömn börjar påverka min vardag. No powernaps och nu har jag varit vaken sen åtta när jag väl lyckades somna tidigt för att vara mig. Börjar bli lite väl mycket intryck som måste bearbetas i vaket tillstånd. Hänger du inte med nu så hänvisar jag att klicka på DENNA LÄNK.
 
Men nu när man ändå är tidigt i farten hade jag väl tänkt ta vara på dagen och gå ut en sväng. Fast igår planerade jag att inte göra något idag mer än hämta hem en soffa. Men då det tydligen inte var onsdag igår så fick jag ju en bonusdag att ta vara på. Det blir så när man är lite trött och inte hänger med i svängarna.