1702

Skulle ut och fota i söndags. Väl ute på vägarna upptäcker jag att minneskortet ligger hemma i datorn. Är väl tur att man har reserv med men det regnade mycket och vi hamnade mitt ute i ingenstans i  sund när det bara fanns nå mystiska små rum i marken bygda i samma material som gamla vanliga hederliga jordkällare men när det inte fanns nå hus i närheten ute på den ängen måse det väl ändå vara något från rysstiden? Inget jag tog bild på nu då för jag hade kallt och var hungrig and in a bad mood... Men jag fick ju en bild på ett fönster iaf med trasiga gardiner. Japp.
För övrig har jag nån Rammstein period nu och lyssnar mycket på dem.
 
 

1621

Vad hände med vintern? Vaknade till världens vårväder och undrade riktigt vart jag hade hamnat. Vi hade ju tänkt borra hål i isen och fiska i helgen men när det inte vill frysa på vågar man ju sig inte ut på isen. Kanske nästa helg blir bättre. För en gångs skull vill jag ha lite kyla. 
(null)

1422

Vi var till Åbo i lördags och då passade vi på att kika på begagnade LP skivor. Hittade två som visade sig vara lite ut över det extra när jag väl skulle spela dem. Blev även en med gamla blandade låtar från 80-talet typ. Börjar få en liten samling nu med egna skivor som jag gillar.
(null)

(null)

(null)