1235

Har sagt i flera dagar nu att jag ska reda upp oredan i sovrummet (jag har kläder överalt) Men jag har bara lyckats hitta på annat att göra. Jag är lite av en rastlös själ och vi har inte något direkt planerat i helgen. Så jag ville ut och fota. Slutade med att vi hamnade ute i geta för att titta på kungsliljor. Var så länge sen sist. Var dock mer impad av allt annat än just dem.
 

1431

 
Det måste vara rekord varmt idag. Det är knappt så man vill ha kläder på sig här hemma. Fördelen är att man kan vada nere i sjön med foppa tofflor på sig. Barfota är inget att rekomendera. Överväger starkt om man skulle våga simma redan i maj. 
 
 
Brukar hitta katterna ner mot sjön dessa varma dagar. 
 
 
Har spenderat mycket tid med att fixa ute på gården på senaste. Har även målat och lackat farmors gamla utemöbler. De såg inte så fina ut men än funkar de att användas och nu ser de riktigt bra ut med. 
Det stora projektet som ligger och väntar är altanen. Hade velat få ordning på den till midsommar då vi ska fira det hos oss i år är planen. Dock vet vi inte riktigt hur det blir än. Det skulle behövas en helrenovering och drömmen är att återgå till orginal storleken. Just nu är den ett gammalt påbörjat projekt som har stannat av. 
 
 
1