1732

Har passat på att fota julkort i det fina vädret idag. Hade inte mamma ringt och väckt mig hade jag väl missat det hela. Helt plötsligt var klockan halv 2 på dagen och jag hade fastnat i nån dröm med noll tanke på att det var dags att vakna tydligen. Men från den ljusa sidan nu så går bilen bättre än vad den någonsin gjort i min ägo på vintervägar. Har ju köpt nya fina vinterdäck för första gången och bytt lite delar fram i. Har lite att redigera nu innan jobbet.
 

Fredag

Har fått många fina ord från personer runt omkring mig. Tavlan blev väldigt mäktig där den är placerad även om den är inklämd på trångt ställe. But i like it. Har en liten ide om nästa projekt redan. Måste bara låta den mogna lite då man gärna vill höja ribban på nästa tavla med om det nu går. Men än har jag inte maxat (blir ledsen annars). Borde kanske köpa hem en ny ram imorgon? Jag har nån på lager än men de är små i jämförelse. Har även en tavla jag inte visat på bloggen men det beror på att jag inte tycker om den. Gjorde den när jag var sjukskriven med extrema hals smärtor så jag ser ju bara ångest när jag tittar på den. Motivet blev inte bra heller, inte min idé, allt är bara fel med den. Går det att måla över tjock akryl?
Har smygstartat julpyntandet men det känns som ett måste för att lysa upp mörkret. Blir deppig annars. Julfilmer är mitt happe place har i livet har jag kommit fram till. Jag är nog en sån där crazy christmas typ.
Art

1643

Gissa vem som satt på golvet och målade typ hela helgen. Me! Att något så simpelt kan ge värk i både handleder och axlar. Nåja. Hade gärna häng upp den men formatet är 100x120 cm och väggytan är väldigt liten här hemma. 
Har använt en färg som ger skimmer beroende på hur man tittar på den. Det blev som reflex i lampskenet.