Skördefesten

Skulle vara duktig och fota lite höstbilder på skördefesten förra helgen. Men det blev bara två. Så går det när man inte var helt kry. Andra dagen som jag klarade av att göra något alls typ så det var väl lite väntat. Men orkade åka runt på mycket både fredagen och lördagen. Köpte även lite lokalproducerat i form av kött och marmelad. Första dagarna på jobbet var hårt  men nu är det nog bra. Undrar dock bara när man ska vara helt hundra återställd. Än ömmar det när man gäspar. Bra är ändå att sömnen blivit bättre. 
 

20180919

Idag är jag glad. Vaknade imorse och kunde jämföra dagens smärta med "riktigt jäkla förkylningsont". Nu är det inte långt kvar. Smärtskalan liggger nog på 7 nu på en 10 skala. Dag 4-5 där var de värsta. Efter det har det sjunkigt med ett steg för varje dag. Fast igår var nog himla obehaglig när det stramade i halsen för varje huvudrörelse.... och prata är inte heller så kul för det gör ju ganska ont än och ansträngande när det känns så svullet.
 
Överväger starkt på att laga kladdkaka idag. Vi har inget smör hemma och hjärtat tog flyget till vasa men jag känner mig så pass bra idag så en 4km tur till butiken med bmwn ska jag väl klara på egen hand nu utan nå större bekymmer. Visserligen måste jag mata in smärtstillande än för att kunna svälja mat men har jag räknat rätt så ska de räcka till lördag. sen får jag klara mig på egen hand och på söndag är det jobb igen.
 
 
Bilden är från förra året. Ser fram emot att kunna ta lite nya höstbilder.

Svår smärta i fem dagar försmäktar jag denna ö

Idag har provat att vistas utanför dörren. Det var en riktigt dålig ide. Klarar max 5 minuter. Sen är jag helt svimfärdig. Bättre lycka med att peta i mig annat än yoghurt. För idag blev det sparrissoppa och vitt bröd. Kan säga att jag har aldrig ätit godare mat ( så känns det när man inte kunnat äta på flera dagar).  Var orolig att jag skulle bli rastlös de här dagarna och hade planer på att skriva den där boken jag drömt om länge men nä. Favorit hobbyn just nu är att ligga som en zombie på soffan. Speciellt senaste dygnet har det gjort förbanna ont utan painkillers. Jag såg nog på sjuksköterskornas miner dagen jag skulle åka hem att ja, there will be pain. Men den är lättare att hantera på hemmaplan lustigt nog. Men trodde på riktigt att mina öron skulle trilla av imorse varje gång jag svalde. Blev tillsagd att ta tre doser panacod om dagen men jag har nog maxat sju ett dygn. Vill helst ligga på runt fem för att ha det någorlunda okej. Paracetamol är inte bra. Det dödar en katt. Har haft jobbiga nattliga drömmar där jag äter saftiga köttbitar. Ser fram emot att kunna avansera kosten. Och kunna ägna mig åt mer givande sysselsättning som att måla på mina nya ej uppackade dukar.
(null)