1529

Jag skulle behöva ta mig i kragen och reda upp lite här hemma. Jag brukar inte vara den som är allt för stökig men detta organiserade kaos börjar gå över styr. Men det är roligare att måla än sortera. Hinner dock inte börja blanda hudfärg och kladda då jag räknar med att det tar väl 2-3 timmar för denna tavla. Får passa på att städa innan jobbet så får jag en målardag imorgon. 
(null)

Min helg

Fick nog förra veckan över att lampan i vardagsrummet hängde ivägen. När det gått över ett år och man fortfarande slår huvudet i den så var det nog dags att göra något åt det. Den nya hittade jag på facebook. Lite dyr kanske men en ny hade inte varit billigare och jag gillar att blanda nytt med gammalt. 
Var även ut och röjde med en nyfunnen vän på lördag kvällen. Hade riktigt kul. 
(null)

1418

Dagens viktiga är att boka tid till hjulinställning på min bil. Sånt där tråkigt som måste fixas när man har bytt delar. Hoppas det går denna gång då jag inte är sugen på att betala 27€ igen på att höra att något är fel. Har även ny målning på gång och lite bilder jag plåtat som jag tänkt dela med mig av. Det skulle finnas mycket tid till det om jag inte hade mina stunder där man känner sig lite apatisk och mest bara sitter och stirrar. Det blir så när hjärnan blir överstimulerad. Man får nog snällt bara acceptera det bara.